• Hanna

  Parturi- kampaajaksi päätin tulla jo pienenä. 19 vuotta hiusten parissa toimineena olen edelleen sitä mieltä, että tämä on se "minun juttu". Ihaninta työssäni ovat erilaiset ihmiset, joiden toiveita pääsen ammattitaidollani ja luovuudellani täyttämään tai luomaan heille jotain ihan uutta. Työssäni jokainen päivä on erilainen ja aina oppii jotain uutta hiuksista tai elämästä yleensä. Luonteeltani olen iloinen ja rauhallinen.Vastapainoa työpäiviin tuo kaksi ihanaa lasta, heidän harrastukset ja aviomies.
 • Tuija-Leena

  Työni on intohimoni! Rakastan työskennellä hiusten parissa, enkä pelkää haasteita! Osaan kuunnella asiakkaitani ja teen kaikkeni heidän toiveittensa toteuttamiseksi! Erikoisosaamisenani pidän erilaisia hiustenleikkaustekniikoita saksilla tai veitsellä toteuttaen.Teen hiustenpidennyksiä sineteillä ja olen loihtinut juhlakampauksia koko työhistoriani ajan. Parasta on kun pääsen rakentamaan kokonaisuuksia. Haluan antaa jokaiselle asiakkaalleni kiireellisen arjen keskelle rentouttavan ja yksilöllisen hiushetken. Olen valmis palvelukseenne!
 • Anne

  Olen kampaajan työlleni omistautunut iloinen asiakaspalvelija. Ammattimaiset otteet omaava kokenut ammattilainen, jolta onnistuu työt perusleikkauksista monisävyvärjäyksiin. Myös teippipidennykset kuuluvat ammattiosaamiseeni. 18-vuotta lapsuuden haave-ammatissani ja edelleen se on unelmatyöni.
 • Niina

  Reilu kymmenen vuotta haaveammatissani on mennyt kuin siivillä. Parasta on että koko ajan saa oppia uutta. Kampaajana saan yhdistää vahvuuteni asiakaspalvelussa, sekä taiteellisen puoleni. Pyrin aina siihen että asiakas saa omaan persoonaansa ja tyyliinsä sopivat hiukset, joita on helppo käsitellä myös kotona. Erilaiset juhla- ja hääkampaukset ovat myös vahvaa osaamistani.
 • Sini

  Pirtsakka ja tarkka parturi-kampaaja. Olen kotoisin Keski-Suomesta ja valmistunut Mäntän seudun koulutuskeskuksesta. Rakastan työssäni sitä, että saan tehdä töitä yhdessä asiakkaiden parissa ja sitä, että opin työssäni koko ajan jotain uutta. Lisäksi pääsen toteuttamaan taiteellista puoltani, mikä on minulle todella tärkeätä. Erityisesti pidän näyttävien kampausten teosta ja haastavista värjäyksistä.
 • 1